Installatie van Centrale verwarming  //  Warmtepompen //  Airconditioning  //  Meer dan 50 jaar ervaring  //  Regio Aarschot - Westerlo 

DeBruyn-Herselt-Logo

U bevindt zich hier:  

Warmtepompen

Met duurzame warmtepompen dagen we de klassieke verwarmingssystemen uit, want verwarmen en koelen met een warmtepomp maakt een wereld van verschil.

Een warmtepomp gebruikt energie uit de natuur. Het is dus een ecologische én energie-efficiënte keuze. Het toestel haalt warmte uit de grond, uit het grondwater of, zoals in de meeste gevallen, uit de buitenlucht. Die hernieuwbare energie wendt een warmtepomp aan voor de verwarming van uw ruimtes, voor sanitair warm water of zelfs voor de verwarming van het zwembad.

Een warmtepomp werkt heel eenvoudig. De thermische energie die aan de natuurlijke warmtebron (grond, water of lucht) wordt onttrokken, wordt afgegeven aan het warmteafgiftesysteem in het toestel. Een warmtedragend medium of koelmiddel stroomt tussen de warmtebron en het afgiftesysteem en regelt de temperatuur. 

Zowel in een nieuwbouw als bij een renovatieproject, in een woning of een appartement kan een warmtepomp geïnstalleerd worden. Een warmtepomp heeft dan ook een heel flexibel karakter.

  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • consectetur adipiscing elit
  • sed do eiusmod tempor incididunt ut
  • labore et dolore magna aliqua.

Hybride warmtepompen

In bepaalde gevallen kan het interessant zijn om te werken met hybride warmtepompen (van Buderus bijvoorbeeld).

We combineren dan uw fosiele brandstof, zijnde uw gas- of stookolieketel,  met een warmtepomp. 

Door te kiezen voor een systeem dat fossiele en hernieuwbare energie combineert, wordt u minder afhankelijk en dus beter bestand tegen snel veranderende energieprijzen. Omdat u altijd de goedkoopste energiebron gebruikt

Dit systeem combineert op slimme wijze een mazout- of gasketel met een hybride lucht-waterwarmtepomp die op elektriciteit werkt. U kunt dus fossiele en gewone brandstoffen efficiënt combineren in een milieuvriendelijk systeem met hoge prestaties.

Vraag je offerte aan

Elke woning, nieuwbouw of renovatie is anders. Samen bekijken we graag wat de mogelijkheden zijn voor de situatie.

Heb je al een zicht op wat je graag zou wensen en ontvang je graag een prijsofferte?

Vul ons formulier in en wij nemen contact met je op voor een bespreking.

DeBruyn-Herselt-Logo

Aarschotsesteenweg 200c
2230 Herselt

T 016 57 10 30
Stuur ons een email

BE 0452837471

Openingsuren

Maandag tot vrijdag
8 - 12u
13 - 18u

Zater- en zondag
gesloten