Installatie van Centrale verwarming  //  Warmtepompen //  Airconditioning  //  Meer dan 50 jaar ervaring  //  Regio Aarschot - Westerlo 

DeBruyn-Herselt-Logo

U bevindt zich hier:  

Airconditioning

Heb je thuis één of meerdere ruimtes in je huis waar het soms te warm wordt in de zomer? De slaapkamer, woonkamer of keuken?
Dan helpen wij je zoeken naar de oplossing om deze ruimtes  aangenaam koel te houden.

De lucht-lucht warmtepompen halen de  energie uit de buitenlucht om lucht te verwarmen en die dan in de woning te verspreiden. Door de werking om te draaien – de warmte uit de binnenlucht te halen via de binnenunit en naar buiten af te voeren via de buitenunit – kan een airco je huis koel houden op een efficiënte en milieuvriendelijke manier.

Wil je een airco installeren in een bestaande woning of een nieuwbouw? Geen probleem. Lucht-lucht warmtepompen kunnen overal snel geïnstalleerd worden. We helpen je kiezen uit het ruime gamma van wand-, vloer- en plafondunits in verschillende modellen en kleuren. Er is bovendien een airco voor ieders budget.

Opbouw of inbouw. Na installatie van een airco met buitenunit werkt het toestel fluisterstil. Zo geniet je in alle rust van een heerlijke koelte op warme zomerdagen. Je kan trouwens ook kiezen om één ruimte of je hele huis van airconditioning te voorzien. 

Gebruik je airco ook als warmtepomp.

Benieuwd hoe je het meeste uit je airco installatie haalt? Zowel voor verkoeling in de warme zomermaanden als voor verwarming in de winter?
Contacteer ons en we leggen het je graag uit.

Vraag je offerte aan

Wij begeleiden je in het maken van de beste keuze voor jou situatie.

We bekijken samen de opties en mogelijkheden.

Wens je een prijsofferte?

Vul ons formulier in en wij nemen contact met je op voor een bespreking.

DeBruyn-Herselt-Logo

Aarschotsesteenweg 200c
2230 Herselt

T 016 57 10 30
Stuur ons een email

BE 0452837471

Openingsuren

Maandag tot vrijdag
8 - 12u
13 - 18u

Zater- en zondag
gesloten