DE BRUYN N.V.

Uw specialist in centrale verwarming

Maandag tot vrijdag

08:00-12:00u

13:00-18:00u

Zaterdag, zondag gesloten

De Bruyn NV is een familiebedrijf met meer dan 50 jaren ervaring in de installatie van centrale verwarming. Wij leveren een totaal service op gebied van centrale verwarming voor zowel aardgas- als mazoutinstallaties, warmtepompen eventueel ook met sanitair warmwaterproduktie . Doorheen de jaren hebben wij onze eigen spaarketels ontwikkelt in nauwe samenwerking met Reillo. Deze ketels zijn toepasbaar voor zowel stookolie als gas. Naast onze eigen ketels bieden wij ook gaswandketels van Riello en Buderus aan.

We plaatsen zowel radiatoren (standaard en sierradiatoren) als convectoren en hebben ook een ruime ervaring met zonnesystemen.

 Condenserende ketel Toonzaal De Bruyn centrale verwarming  Zonnesysteem SANUTAL

De Bruyn NV staat garant voor kwaliteit en degelijkheid. Al onze aangeboden cv-ketels hebben een hoog rendement en een lage energiekost, en zijn dus milieuvriendelijk. Wij helpen u te besparen op uw stookkosten via advies voor een aangepaste regeling (weersafhankelijk of modulerende thermostaten), het correcte vermogensbepaling van uw stookketel en scherpe prijszetting voor het plaatsen van een voor u geschikte ketel.

Ons bedrijf werkt uitsluitend met merken die voldoen aan alle Europese normen inzake veiligheid en voorzien zijn van het Belgische kwaliteitslabels: Optimaz elite (voor mazoutketels) of HR TOP (voor gasketels). De Bruyn beschikt over het cerga-label wat een kwaliteitslabel is uitgereikt door Cerga voor professionele gasinstallateurs. Bijzonder voor cerga-installateurs is dat wij op de hoogte zijn van alle verplichtingen en veiligheidsvoorschriften inzake aardgasinstallaties. Het betekent ook dat wij onze aardgasleidingen kunnen keuren, wat onze klanten meteen een geld- en tijdsbesparing oplevert.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.